clear-bug-div

راهنمای خرید کولر گازی کم مصرف از بانه

تی جی ام در سال 1382 تاسیس و به عنوان واحدی فعال و پیشرو در زمینه تهویه مطبوع، تجهیزات سرمایشی گرمایشی و کولرهای گازی همیشه مطرح بوده و در زمینه فروش و نصب کولرهای گازیبیشترین سهم را در زمینه راهنمایی به خریداران محترم داشته و خواهد داشت به طوریکه در این مجموعه هدف صرفا" فروش یک دستگاه کولرگازی نبوده و مهم دانسته که یک خریدار ابتدا از دستگاهی که تمایل به خریداری آن دارد آگاهی و شناخت کافی بدست آورد.

کولرگازی با توجه به راندمان و کارایی بالایی که دارد دستگاه پرمصرفی برخلاف تبلیغات منفی که وجود دارد نیست و فقط مصرف برق دارد که با انتخاب یک مدل کم مصرف راندمان بالا صرفه جویی زیادی می توان کرد اما کولرهای آبی هم برق مصرف می کنند هم آب و باتوجه به کمبودآب درایران استفاده ازکولرهای آبی منطقی نیست آن هم درشرایطی که این کولرها با فن آوری قدیمی تولید شده و راندمان کمی دارند و جای زیادی رااشغال می کنندو هیچ گونه امکاناتی که کولرگازی دارد را ندارند و با خودآلودگی و صدا را به داخل اتاق آورده،لازم است بدانید قیمت برق پس از قانون هدفمندي يارانه‌ها افزایش یافته اما  این میزان افزایش با صرفه جویی و درست مصرف کردن جبران شده همچنین اسپلیت اینورتر توصیه می شود.

 

کولرهای گازی بخصوص نوع اسپلیت (دوتکه) که چندسالی است در ایران و دنیا رایج شده اند ویژگی ها و قابلیتهای زیادی داشته که به برخی ازآنها درزیر اشاره می کنیم.

انواع کولرگازی:

1.اسپلیت ها (دوتکه ها)     2.پنجره ای     3.پرتابل (قابل حمل)

انواع اسپلیت ها:

1.دیواری 2.ایستاده 3.سقفی زمینی (زیرسقفی)  4.کانالی (داکتی)  5.کاستی

اسپلیت دیواری که بیشترین فروش و کارایی را دارد و معمولا" در محیط های مسکونی و اداری کوچک استفاده شده عمدتا" از ظرفیت 7000 الی 36000 بی تی یو برساعت تولید شده در نوع سرمایشی یا سرمایشی گرمایشی.

انواع کمپرسور و سیستمها در کولرگازی:

1.پیستونی :این کمپرسورها از ظرفیت 18000 تا 36000 بی تی یو تولید شده و بخاطرصدای زیادو مصرف بالا عمدتا"دیگر تولید نشده و از رده خارج می باشند.

2.روتاری : کمپرسورهای روتاری از ظرفیت 7000 الی 36000 بی تی یو تولید شده و کم صدا و کم مصرف بوده و درهنگام تعویض کمپرسور و خرید یک دستگاه جدید قیمت پایین تری دارند

3.اسکرال :این کمپرسورها از ظرفیت 24000 الی 96000 بی تی یو تولید شده و به دلیل صدای کم و قدرت بالا و مصرف پایین تر در مدل های 30000 و بالاتر کاربرد زیادی دارند که معروف ترین مارک ها کمپرسوراسکرال کوپلند و یا دایکین می باشند.لازم به توضیح است کمپرسور اسکرال به دلیل قدرت بالا در فاصله لوله کشی بین پانل و کندانسور بیشترین میزان را می تواند پوشش دهد.

دو سیستم اصلی در کولرگازی و کمپرسور وجود دارد:اسپلیت اینورتردیواری کم مصرف

1.کمپرسور معمولی یا دورثابت      2.کمپرسوراینورتر یا دور متغییر ( راندمان بالا)

در کولرگازی دورثابت همیشه کمپرسور با حداکثرتوان کار کرده و هربار که خاموش و روشن گردد توان زیادی مصرف می کند به اصطلاح آمپر می کشد اما درنوع اینورتر یا دورمتغییر بسته به دما و رطوبت محیط و همچنین دمای تنظیم شده توسط کنترل دستی دور کمپرسور تغییر می کند و فقط یکبار روشن و خاموش می شود در نتیجه چون با دور کم (توان کم) یا متوسط و یا دور بالا (توان حداکثر) کارکرده و اضافه خاموش روشن نمی شود (اوتومات کردن و استارت اضافه) مصرف کمتر و صدای کمتری دارد و بین 40 الی 60 درصد مصرف کمتر هرچندکه حدود 50درصد قیمت بالاتری دارد که در دوره یکساله قابل برگشت است.

اسپلیت های اینورتر که 50 تا 60 درصد کم مصرف تر هستند با برچسب انرژی و یا ++A عرضه می شوند

اما اسپلیت با سیستم اینورتر 40 تا 60 درصد کم مصرف تر از معادل خود در سیستم معمولی است)  نتیجه: تنها اسپلیت اینورتر است که راندمان بالا و مصرف کمی به معنای واقعی دارد.

مبرد های (گاز خنک کننده) اصلی در کولرگازی:

1.فریون 22 (فرمول شیمیایی و مخرب برای لایه ازون) و از سال 2015 از چرخه تولید خارج می شود

2.فریون410 (دوستدارمحیط زیست و راندمان بالا) بیشترین مصرف بخصوص در سیستم های اینورتر

3.فریون407 (دوستدارمحیط زیست و راندمان بالا) با کاربرد متوسط

رده انرژی و برچسب انرژی در کولرگازی:

رده و دسته بندی انرژی در دستگاههای برقی 7 دسته بوده (A الی G) که A کم مصرف ترین و پربازده ترین وG پرمصرف و کم بازده است و رده انرژی A و B بهترین حالت ممکن است و از اواسط سال 2011 میلادی ورود دستگاهها با برچسب انرژی آ و ب مجاز بوده البته دستگاه های با رتبه بالاتر مانند +A و ++A نیز تولید شده اندو در آینده نیز استاندارد های انرژی بهبود بیشتری خواهد یافت.

1. وات مصرفی دستگاه که باید کمتر باشد و همچنین ظرفیت خالص بالاتر از ظرفیت اسمی

2.آمپر مصرفی که باید کمترین بوده که دربرخی کاتالوگ ها فقط وات مصرفی دیده می شود که آن عدد (وات مصرفی)را تقسیم بر220 نمایید تا آمپر مصرفی دستگاه مشخص شود.

3. نرخ بازدهی انرژی(EER): که این فاکتور اصلی در برچسب انرژی بوده و هرچی عدد بالاتری باشد نشان بهتر بودن است که از تقسیم وات ظرفیت بر وات مصرفی حاصل شده و بین 2.20 تا 3.20 و بالاتر می باشد برای مثال برچسب A نرخ بازده انرژی آن 3.20 و بالاتر باید باشد و برچسب B عدد نرخ بازده انرژی آن بین 3.00 تا 3.20 باید باشد...در واقع مهم میزان بالای این عدد مهم است نه وات یا آمپر فقط.

مناطق آب و هوایی در انتخاب کولرهای گازی:

1.معتدل   2.سردسیر    3.گرم و مرطوب (حاره ای یا تروپیکال)

در ایران کولرگازی برای مناطق معتدل یا گرم وارد یا تولید می شود که نوع معتدلT1 تا دمای 43 درجه و نوع حاره ایT3 تا دمای 52 درجه سانتی گراد قابلیت کارکرد دارد.دستگاه می توانددر نوع حاره ای سردوگرم تولید شود. البته کمپرسور های جدید حاره ای تا 60 درجه دمای بیرون نیز قابلیت کار دارند مانند ال جی.

ویژگی ها و امکانات اصلی یک کولرگازی اسپلیت:

1.سرمایش بی نظیر 2 .رطوبت گیری  3.زیبا و دکوراتیو  4.مجهز به فیلترتصفیه هوا   5.ریموت کنترل دستی یا دیواری  6.کم حجم  7.امکان کمک گرمایش (اسپلیت اینورتر امکان گرمایش کامل می دهد)  8.عدم انتقال آلودگی از بیرون به داخل   9.کارایی بالا  10.تنظیمات ساعت و تایمر  11.گردش خودکار هوا  12.توزیع یکسان سرمایش در کل فضا   13.مصرف متوسط و مفید

قیمت های کولرگازیبرای اطلاع از لیست قیمتهای کولر گازی واسپلیت کم مصرف  از فروشگاه کیان به دلیل نوسانات قیمت ارز  با مدیریت فروشگاه تماس حاصل فرمایید09182950644

https://telegram.me/banehcooler

ادامه
شاخه ها